God houdt van je, ook in 2018

Een nieuw jaar. 2017 ligt achter ons. Januari tot en met december. 4 seizoenen. Herfst, winter, lente, zomer. Mooie momenten, lastige momenten. Mooie periodes, lastige periodes. Momenten dat je vol geloof was en momenten dat je vol met twijfel zat.

Toch bestond God het hele afgelopen jaar.

En dat is het mooie. Dat God bestaat, los van hoe groot of klein ons geloof is. Dat Hij van ons houdt. Dat Hij van ons houdt (ik herhaal het expres :-P).

En nu. Een nieuw jaar. 12 maanden. 52 weken. Heb je er zin in? Waar zie je het meeste naar uit? Als ik denk aan God en 2018, denk ik aan 2 dingen:

1. God geeft ons een hoopvolle toekomst.

‘Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.’ (Bijbel, Jeremia hoofdstuk 29, vers 11)

2. Jezus heeft alle macht, ook in 2018.

‘Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.’ (Bijbel, Matteüs 28, vers 18 tot en met 20)

Een mooi 2018 toegewenst!

Geplaatst op 01/01/2018, in StudentLife. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Wat een bemoedigende woorden Marc ……..dank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s