In Kermit naar Keulen

Een week geleden was het zover. Als IkzoekGod.nl bediening van Agapè gingen we als team onze collega in Keulen bezoeken. Zij woont daar voor 2 jaar, maar doet wel werk op afstand.

De wekker stond om 5:15. Vanaf Beuningen reden we met 6 teamleden in een groen bestelbusje (we noemden hem Kermit) naar Keulen. Daar aangekomen zagen we na lange tijd weer onze collega. En we genoten van een stuk Schwarzwälder Kirsche.

Het huis in Keulen en 6 van de 8 IkzoekGod.nl teamleden
team-ikzoekGod dag Keulen

In de ochtend spraken we samen over een Bijbeltekst.

‘U moet uzelf niet aanpassen aan deze wereld, maar veranderen door uw gezindheid te vernieuwen, om zo te ontdekken wat God van u wil en wat goed, volmaakt en hem welgevallig is.’ (Bijbel, Romeinen hoofdstuk 12, vers 2)

Voor mij een eyeopener was het volgende wat onze teamleider zei. Wanneer je je afzet tegen de wereld, ben je nog steeds verbonden met de wereld, omdat je steeds het tegenovergestelde doet. Het gaat ten eerste om God.

Ook genoten we van heerlijke (Duitse?) gastvrijheid, zoals een heerlijke lunch. ’s Middags spraken we over hoe we in ons werk staan en ging het ook al over kerst. Er komt dan een toffe film aan! En ik mocht terugrijden in Kermit. 🙂

Geplaatst op 26/10/2017, in StudentLife. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s